Добрин Добрев: БСП е отговорна и сериозна политическа сила, която изпълнява поетите пред гражданите ангажименти на всички нива

08.11.2021г.

Уважаеми съграждани,

След броени дни ще отидем за трети пореден път през тази година до избирателните секции, за да гласуване за Национален парламент! Уморени, разочаровани и гневни! От липсата на политическо разбирателство, от липсата на държавническа мъдрост и желаниe Народното събрание – върховният орган на страната  да заработи в полза на всички граждани, а не в интерес на тясно партийни, групови и лични интереси. Дано този път успеем.

Българската социалистическа партия има повече от 100-годишен политически опит. При това в различни исторически периоди. През последните 30 години тя ръководи и местната власт, реализирайки последователно своята политика в рамките на местната общност. Към настоящия момент, кметът и неговият екип успешно изпълняваме ангажиментите, които поехме пред гражданите на общината преди 2 години. При това въпреки трудности и разразилите се кризи – финансова, икономическа, здравна. Водени от презумпцията, че жителите на нашата община трябва да живеят в комфортна и безопасна среда. Аз самият се изненадах, колко сме успели да реализираме, независимо от разразилите се вече кризи. Благодарение на стегната организация и строг финансов контрол. Затова имам самочувствието да кажа, че БСП е отговорна и сериозна политическа сила, която изпълнява поетите пред гражданите ангажименти на всички нива. В състояние е да води спокоен диалог с другите политически сили и да отчита техните ангажименти към съответните електорати. Да търси допирателни точки и да намира разбирателство. Като консервативна лява партия, днес тя отново предлага разумна и прагматична политика във всички сфери – социална, икономическа, финансова, културна. Дано този път да бъде чута! За президентския пост за пореден път БСП подкрепя двойката Румен Радев-Илияна Йотова. Те доказаха отговорното си отношение към държавата и нейните граждани. 

Уважаеми жители на Разград и на Лудогорието,

Националните избори за Парламент и Президент на 14 ноември са от изключителна важност и бих казал – съдбоносни. Защото те ще определят съдбата на нашата Родина не само през следващите 4 години. В условията на няколко кризи и започналите кардинални световни промени ние трябва да имаме надеждно правителство и стабилна президентска институция. Най – вероятно скоро ще узнаем, какво ни приготвила съдбата през следващите няколко години. Затова се обръщам към вас:

Гласувайте на 14 ноември! Направете го, въпреки омерзението и разочарованието. Направете го разумно и прагматично с мисъл за Разград, за Лудогорието и за България! Гласувайте с номер 33 в интегралната бюлетина  за Коалиция „БСП за България“ и с номер 6 за кандидат президентската двойка  Румен Радев и Илияна Йотова!

С Уважение,

Добрин Добрев

Председател на Общинската организация на БСП - Разград