БСП-Разград: Ще се борим докрай да осигурим достоен живот за българските граждани

Мар 28, 2023 РАЗГРАД Новини Избори 0 535

28.03.2023 г.

Кандидатите за народни представители от листата на "БСП за България" в Разград проведоха срещи с жители на селата Просторно и Побит камък. По време на срещите социалистите представиха листата на коалицията и дадоха отчет за изпълненото от партията досега.

Те припомниха постиженията на БСП в социалната политика в подкрепа на децата и младите, работниците, пенсионерите и социално слабите, сред които безплатните детски градини и ясли за децата, безплатни учебници до 12-ти клас, еднократна помощ за учениците от 1-ви до 4-ти клас в размер на 300 лв., увеличено майчинство, увеличени детски надбавки, необлагаем доход в размер на  600 лв. за едно дете и 1200 лв. – за две, увеличение на минималната работна заплата и на пенсиите.

Жителите на Просторно и Побит камък изказаха своята благодарност за постигнатото от социалистите в подкрепа на семействата и изразиха своята подкрепа към тях. 

"Гласувайте за БСП с номер 1 на изборите в неделя, за да върнем нормалността в България и да осигурим достоен живот за българските граждани!", призоваха кандидатите за народни представители на "БСП за България" в Разград.