БСП в Разград се включи в инициативата “Солидарен Великден“ и зарадва хора в неравностойно положение

14.04.2023 г.

БСП - Разград се включи в традиционната инициатива на партията "Солидарен Великден". Социалистите раздадоха над 250 козунака и повече от 100 хранителни пакета, с които зарадваха хора в неравностойно положение и потребители на социални услуги. Пакетите съдържат продукти от първа необходимост, които са изцяло родно производство и са закупени с лични средства на разградските социалисти.

Председателят на БСП в Разград и зам.-кмет на община Разград Добрин Добрев се включи в инициативата и заедно с Николай Пенчев - председател на Областния съвет на Младежкото обединение в БСП, посетиха Дом за стари хора - Разград, Дом за пълнолетни лица с деменция - Разград, Комплекс за социални услуги в с. Просторно, Комплекс от центрове за настаняване от семеен тип за деца/младежи с увреждания - Разград, където раздадоха козунаци за всички потребители на социалните услуги.

В акцията по раздаване се включиха и членове на Младежкото обединение в БСП  в Разград, които посетиха и зарадваха възрастни хора от цялата община.